Creu Roja Andorrana i CityXerpa activen la campanya de donacions #TapForPeace per ajudar a les víctimes de la guerra entre Rússia i Ucraïna

 Andorra La Vella, 09/03/2022 – Creu Roja Andorrana i CityXerpa han arribat a un acord pel qual l’aplicació per a comandes a domicili ha habilitat un apartat en què es poden fer donacions a l’entitat social per facilitar l’ajuda humanitària a la població ucraïnesa que està patint les conseqüències del conflicte armat.

Des del 7 de març, l’empresa andorrana ha activat una categoria especial a l’app en la qual els usuaris poden fer des d’una donació mínima de 5 € sense límit màxim d’import. La campanya #TapForPeace vol esdevenir, metafòricament, un micròfon que doni veu a les comunitats afectades per aquesta injustícia i organitzar formes directes d’enviar suport a Ucraïna des d’Andorra.

Així doncs, CityXerpa ha volgut sumar-se a la iniciativa per donar suport a les persones afectades per la crisi i oferir a la població andorrana una eina més on canalitzar la seva solidaritat. El director general de CityXerpa, Bernat Altimir, ha destacat que “hem decidit posar la nostra plataforma a disposició amb l’objectiu de facilitar un mitjà perquè la població pugui donar suport àgilment, amb la mediació de Creu Roja Andorrana, a les víctimes del conflicte rus-ucraïnès.

Totes les persones que vulguin fer un donatiu, ja ho poden fer a través de l’aplicació, facilitant així la gestió de la gent que vol participar i evitant també els desplaçaments a causa de la situació actual. El recapte final es destinarà íntegrament al Comitè Internacional de la Creu Roja, l’organisme de l’entitat mundial encarregat d’intervenir en zones de guerra.