CityXerpa desenvolupa i llança un nou servei de VTC a la seva app

cityxerpa_move
  • Per primera vegada, l’empresa andorrana de comandes a domicili desenvolupa i comercialitza a la seva aplicació mòbil un nou servei de viatges amb xofers privats
  • Aquesta nova línia es troba a disposició de qualsevol usuari les 24 hores del dia els 365 dies de l’any per a viatges nacionals i internacionals
  • CityXerpa accelera el seu pla de desenvolupament per a contribuir a millorar la qualitat de vida a Andorra gràcies a noves solucions de mobilitat

Andorra La Vella, 18/07/2022 – CityXerpa ha desenvolupat i posat en marxa recentment una nova via de negoci CityXerpa Move, basada en un servei de VTC (vehicles de turisme amb conductor), que ofereix viatges amb xòfers privats.

El nou servei s’ha integrat a l’aplicació de l’empresa andorrana i ha estat íntegrament desenvolupat per CityXerpa amb l’objectiu d’operar i gestionar solucions de mobilitat de forma 100% digital.

CityXerpa Move es presenta als usuaris com una nova manera de moure’s dins i fora d’Andorra i està disponible les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. L’usuari pot reservar viatges tant nacionals com internacionals per desplaçar-se dins i fora d’Andorra, amb destinació o origen al Principat.

Addicionalment, CityXerpa ha desplegat diverses funcionalitats, com ara les que permeten a l’usuari configurar les preferències dels seus viatges en qüestions com la temperatura del vehicle o l’emissora de ràdio. A més, pensant en la seguretat i la comoditat dels usuaris, s’han configurat dues opcions més: l’usuari pot escollir que el conductor li obri la porta i també pot demanar que el vehicle s’esperi fins que la persona hagi entrat a casa o a la seva destinació. 

CityXerpa continua evolucionant en l’oferta de noves solucions i ja treballa per posar a disposició dels usuaris vehicles adaptats i accessibles per a cadires de rodes, cotxets o mascotes, entre altres facilitats. 

El director general de CityXerpa, Bernat Altimir, ha destacat que el llançament de CityXerpa Move s’emmarca en el nostre objectiu de no ser únicament una empresa de comandes a domicili, sinó una empresa que aporta a la societat andorrana i als visitants solucions i serveis que milloren la seva qualitat de vida, començant per facilitar-los l’experiència de mobilitat al país.” 

Coincidint amb el llançament d’aquest nou servei, CityXerpa ha engegat una campanya de comunicació transmèdia que “pretén donar vital importància a remarcar que aquesta nova línia de CityXerpa et permet gaudir d’una mobilitat sense límits, ja que et pots desplaçar on vulguis, com vulguis i quan vulguis”, explica la directora de Màrqueting de CityXerpa, Sonia Pascual. 

Mitjançant la retolació integral d’un dels vehicles de l’empresa per oferir aquest nou servei, s’han creat diverses peces audiovisuals que mostren aquest vehicle ubicat en diversos llocs d’Andorra i fora del país, amb el missatge “Sí, aquí també et portem”. Aquestes peces s’han distribuït a tots els mitjans de comunicació del país i s’han acompanyat amb accions exteriors i digitals que persegueixen el mateix objectiu de mostrar que la mobilitat amb CityXerpa Move no té límits.