Càritas Sant Julià i CityXerpa arriben a un acord per posar en marxa una campanya solidària de recollida d’aliments a través de l’app

 Andorra La Vella, 28/12/2021 – Càritas Parroquial de Sant Julià de Lòria i CityXerpa han arribat a un acord recentment pel qual l’aplicació per a comandes en línia a domicili comptarà amb un apartat en què es podran fer comandes solidàries de productes destinats a la recollida d’aliments que organitza l’entitat social.

A partir del dia 23 de desembre i fins al 9 de gener, l’startup andorrana ha activat una categoria especial en la qual els usuaris de l’app trobaran aliments i productes de primera necessitat que més falta fan per realitzar les comandes solidàries que desitgin. D’aquesta manera, CityXerpa ha volgut concloure l’any amb la posada en marxa d’aquesta campanya solidària, la qual pretén ajudar els més afectats per les conseqüències de la pandèmia, entre d’altres. El director general de CityXerpa, Bernat Altimir, ha destacat que “una vegada més, hem decidit posar a disposició CityXerpa com una eina més enllà de les comandes a domicili amb l’objectiu de contribuir a la implicació i compromís de la ciutadania andorrana amb les causes solidàries per al país.

Totes les persones que vulguin fer un donatiu d’aliments i productes bàsics, ja ho poden fer a través de l’aplicació, facilitant així la gestió de la gent que vol participar i evitant també els desplaçaments a causa de la situació actual. Una vegada finalitzades les comandes, CityXerpa revisarà les compres i portarà els productes comprats directament a Càritas Sant Julià, per tal que puguin destinar-los a les persones més necessitades.