CityXerpa expandeix el seu marc operatiu i obre el servei a domicili per a les parròquies altes del Principat

cityxerpa app

 Andorra La Vella, 09/11/2021 – CityXerpa ha activat durant les últimes setmanes una operativa d’expansió dels seus serveis per a ser una empresa més col·lectiva i connectada. En el marc d’aquest objectiu, la startup ha ampliat el seu abast a noves parròquies del Principat, arribant fins a les zones més altes del territori.

CityXerpa esdevé doncs la primera empresa d’Andorra en oferir una plataforma pròpia d’enviaments a domicili amb proveïment a totes les parròquies del país. Així mateix, la llista de localitzacions s’ha incrementat després d’incorporar els pobles de Pal i Arinsal, les zones de Canillo, Soldeu i El Tarter fins a arribar a la frontera francesa, inclòs el Pas de la Casa.

Per a cadascuna de les noves obertures, CityXerpa ha dut a terme diverses campanyes de comunicació específiques emmarcades en els trets distintius que caracteritzen esportivament cadascuna de les zones i, que la vegada, remarquen una part de la personalitat andorrana.

El director general de CityXerpa, Bernat Altimir, ha afirmat que “des del principi, l’objectiu ha estat arribar a la totalitat del públic local permetent que tothom tingui accés a la infraestructura de CityXerpa. Aquesta ampliació és un pas ferm cap a consolidar-nos com a l’app referent del país.

Addicionalment, degut a la creixent demanda rebuda recentment, l’empresa ha afegit la zona de la frontera amb Espanya amb la intenció d’oferir els mateixos serveis per als treballadors de duanes. En aquest cas, hi ha disponibles tots els tipus de servei que ofereix CityXerpa.

Pel que fa a les altres principals zones adherides, la primera aproximació s’ha fet incorporant únicament el servei de restauració de cada parròquia en horari reduït, des de les 19.00h fins a les 23.00h. A mesura que les operatives estiguin establides a cada una de les poblacions, CityXerpa ampliarà tant els horaris com el nombre de serveis fins a abastar totes les categories disponibles de la plataforma: botigues, farmàcia, supermercat, qualsevol cosa…