GosSOS i CityXerpa arriben a un acord per promoure la campanya de donació “Convida’m a menjar” a través de l’aplicació

 

Andorra La Vella, 20/10/2021 – CityXerpa i GosSOS han arribat a un acord aquest dimecres per a incorporar a l’aplicació mòbil de l’startup andorrana la campanya de donació de pinso impulsada per la gossera d’Andorra. La iniciativa “Convida’m a menjar” ja es troba en marxa i estarà disponible, amb caràcter general, a l’aplicació a partir d’aquest dimecres.

En col·laboració amb el subministrador oficial de pinso de la gossera, ARION, la campanya de GosSOS vol promoure el proveïment d’una alimentació de qualitat a favor dels animals que viuen al recinte. En aquest sentit, l’operativa s’ha dissenyat de manera que per cada sac de pinso que els particulars obtinguin per a les seves mascotes, es realitzarà una donació directa d’un sac per a la gossera.

Les entitats que hi participen estimen proporcionar els recursos necessaris per a la manutenció dels animals que, actualment, suposa una despesa de 10.000 euros anuals a la gossera. El director general de CityXerpa, Bernat Altimir, ha destacat que “CityXerpa es mostra a favor de comprometre’s amb aquest tipus d’iniciatives i ha volgut participar-hi amb l’objectiu de reduir el notori impacte econòmic que suposa per a la gossera l’alimentació dels animals que hi viuen.”

Conscients d’això, l’empresa d’enviaments a domicili andorrana s’ha sumat a la proposta i ha incorporat a la seva aplicació mòbil un establiment especial amb l’objectiu que la ciutadania pugui contribuir-hi sense haver de desplaçar-se fins a la gossera. Addicionalment, per a totes aquelles persones que, tot i no tenir mascotes, vulguin participar, s’ha activat una opció anomenada “Pinso Solidari” que permet realitzar donacions sense obtenir cap producte a canvi. En aquest cas, CityXerpa es farà càrrec d’una donació directa de 3 euros per cadascun dels sacs de pinso solidaris que la ciutadania doni.