Xerpa Market, la solució e-commerce

Presentem una nova categoria dintre de l’aplicació per ajudar els comerços a tornar a l’activitat.

Després d’un mes de confinament i amb tot tipus d’activitat parada excepte les essencials, presentem Xerpa Market. La solució e-commerce pensada per als comerços del país, amb motiu de l’aprovació del nou decret d’obertura del servei de comerç electrònic que tindrà lloc els propers dies.

Xerpa Market és una categoria dins de l’app pensada i dissenyada per oferir un servei e-commerce escalable i flexible. Després de quatre anys analitzant el consumidor digital d’Andorra, som capaços d’entendre i captar ràpidament les necessitats emergents.

“L’experiència de compra d’unes sabates, no pot ser, ni ha de ser, la mateixa que la d’una pizza. És per això que adaptem la nostra plataforma per donar cabuda aquest nou model de negoci al país.” Bernat Altimir, director gerent de CityXerpa.

Amb aquesta solució, volem oferir als comerços del país una alternativa de creixement, captació de nous clients i recuperació d’ingressos que s’han vist aturats a causa de la situació que estem vivint. Xerpa Market té totes les característiques que un comerç digital necessita: catàleg de productes, control d’estoc, secció d’ofertes/promocions, publicitat a tots els canals de CityXerpa, passarel·la de pagament, servei de transport exprés o programat, seguiment de les comandes a temps real, atenció al client i gestió de devolucions o incidències.

XerpaMarket

Un canal de venda alternatiu, online, àgil i autogestionable. El comerç sempre tindrà el control i el seguiment de les seves comandes via web, així com el control de la facturació. Amb la nostra plataforma, oferim tranquil·litat als comerciants amb la gestió íntegra de tot el procés de compra i transport online.

Amb més de 5.000 comandes mensuals i en continu creixement, adaptaem la nostra plataforma i tota la infraestructura per donar servei en aquest moment excepcional que estem vivint. Tot això, sense descuidar el millor servei al consumidor i respectant totes les normes del Govern i les mesures d’higiene establertes.

“El nostre objectiu és ajudar les empreses dels país a recuperar la normalitat en aquests moments complicats que estem vivint. És per això que des de CityXerpa presentem aquesta eina que estarà disponible en els propers dies.” Bernat Altimir, director gerent de CityXerpa.