Nou Servei de Recollida

QUAN SURTS, PASSEN COSES

CityXerpa torna a posar la tecnologia al servei dels clients per seguir facilitant-los el dia a dia. Aquest cop amb un nou servei de recollida.

CityXerpa trenca els límits territorials d’entrega del seu servei habitual per seguir facilitant el dia a dia amb un nou servei de recollida: l’usuari mateix és qui recull la seva comanda a l’establiment. Aquest nou servei permet que tots els ciutadans d’Andorra puguin fer ús de la seva app.

Si ve de gust sortir una estona, airejar-se de la feina, improvisar un pla romàntic en un mirador, per exemple, ara més que mai CityXerpa s’adapta a qualsevol moment.

La nova fórmula elimina el cost d’enviament i no depèn ni de la demanda ni del temps d’espera del servei habitual de CityXerpa. Mitjançant l’app, l’usuari tramita i paga la comanda, i l’app li indica el lloc i l’hora de recollida mitjançant un mapa GPS. Quan l’usuari arriba al lloc de recollida, mostra el número d’identificació facilitat per l’app i l’establiment li entrega la comanda, sense cues ni espera a l’establiment, i sense contacte amb la caixa. Es respecta així la normativa de protecció contra la covid-19: distanciament i zero contacte.

Dintre de la categoria ‘Menjar’, l’usuari pot veure els botons de Servei de Recollida o de Servei a Domicili. Només ha de triar l’opció que vol.

“D’aquesta manera, aconseguim adaptar-nos a totes les necessitats del client sense límits. Treballem constantment amb la tecnologia punta per anar millorant cada dia el nostre servei.” Bernat Altimir, director gerent de CityXerpa.

L’anunci d’aquest nou servei es presenta en diversos canals, com ara RTVA, Andorra Telecom i online, i explica de forma simple i clara, sense perdre mai el toc d’humor de CityXerpa, en què consisteix el servei de recollida diferenciant-lo del servei a domicili habitual.

De moment, aquest nou llançament només està disponible per a la categoria de ‘Menjaramb els restaurants adherits a CityXerpa que hagin habilitat aquesta nova opció i amb un 15% de descompte durant tot el desembre amb el codi RECOLLIDACX. En un futur pròxim s’ampliarà també a la resta de serveis, com òptica, farmàcia, roba, electrònica, joguines, llibres…