holaSafe Menu, una alternativa a les cartes tradicionals

Una alternativa a la carta tradicional que implica ZERO contacte del client amb la carta.

Després de la crisi sanitària i per a donar la benvinguda a l’obertura de tots els restaurants del Principat, CityXerpa posa a disposició la seva tecnologia de forma gratuïta, creant una plataforma perquè tots els restaurants tinguin la seva carta en format online.

L’objectiu d’aquesta acció és garantir la seguretat de tothom. Tenint en compte les normatives del Ministeri de Salut en motiu del COVID-19, des de CityXerpa vam detectar que les cartes dels restaurants podrien ser un factor de contagi, és per això que hem creat SAFE MENU.

SAFE MENU és una eina per visualitzar les cartes dels establiments a tots els comensals d’aquests a través del seu telèfon mòbil. De forma ràpida, segura i personalitzada.

Funciona tot a través d’un codi QR. Quan el comensal arriba al restaurant, amb el seu mòbil escaneja el codi QR i s’obre automàticament la carta del restaurant. El comensal clica els productes que vol demanar, així ja està preparat per quan arribi el personal del restaurant prendre nota.

Safe Menu

Si vols més informació o el teu SafeMenu, envia’ns un correu a safemenu@cityxerpa.com conforme estàs interessat i començarem a preparar la plataforma per tenir-la disponible el més aviat.