L’app de sempre, millor que mai

Presentem nova aplicació millorant la usabilitat i experiència de navegació, acompanyada del redisseny de la marca i l’aposta per noves línies de serveis

Amb més de 4 anys d’experiència donant serveis de missatgeria i compra al país, i en ple creixement amb més de 3.000 comandes mensuals i més de 15M usuaris, presentem nova APP amb un disseny molt més atractiu i intuïtiu.

Durant l’últim any, hem analitzat el comportament dels nostres usuaris, la usabilitat i experiència de navegació. Hem fet valdre les seves inquietuds i propostes de millores, i hem estudiat altres aplicacions de diferents sectors, per tal de crear una plataforma més adaptada a diferents serveis i més accessible per tal oferir una experiència de compra òptima en tan sols 3 clics.

Amb l’objectiu de millorar el rendiment i crear una APP més coherent, CityXerpa ara més que mai, és una solució senzilla i eficaç. La nova imatge respon a la necessitat constant d’adaptació i renovació que exigeixen els consumidors. Aquesta evolució deixa enrere, entre altres, el vermell com a protagonista i aposta per tons més suaus, fent-la més atractiva, lleugera i fluida.

El nou estil il·lustratiu té capacitat de parlar per si mateix, mostrant la part més humana de la marca. Per tal d’arribar al públic, representem aquells qui fan possible la nostra empresa, esperant despertar l’interès del consumidor amb l’objectiu que sigui recordada.