La pizza és ara millor: Descobreix la renovada carta i el nou packaging de Pizza Roma

El menjar italià és capaç de satisfer la gana de molts quan es tracta d’alimentar a les masses. S’adapta a totes les estacions de l’any, a les previsions meteorològiques i als estats d’ànim, amb tota mena de plats, des d’amanides fresques i deliciosos entrepans fins a una gran varietat de pasta, pizza i plats principals.

Tant si ets un fanàtic de la massa fina, de la pizza al forn amb ingredients frescos o de les grans milaneses acabades de fer, segur que trobes la resposta als teus capritxos amb Pizza Roma. La cuina típica i tradicional italiana amb l’oferta gastronòmica d’una autèntica trattoria.

Amb una nova carta repleta dels típics plats italians, com focaccia i amanides, antipasti, milanesa, pastes, pizzes i postres, hi ha on triar. Ens encanta la seva vibrant milanesa a l’estil d’una pizza, un clàssic per una bona raó: arrebossada al seu punt amb farina de cigrons i pèsols, cruixent i amb els ingredients saborosos que faran que sembli que estàs gaudint d’una pizza.

milanesa pizza roma cityxerpa

I què dir de les pizzes? Des dels clàssics fins a les opcions més gurmet. La massa és fresca i està feta 100% per ells amb farina bio ecològica, és a dir, la base perfecta per a posar-hi la salsa de tomàquet i la mozzarella. L’aroma de les herbes t’evocarà tots els sabors del Mediterrani.

Però no tot és menjar a Pizza Roma! El seu nou packaging ens deixa clar que la seva missió és portar als clients uns plats increïbles, però també és molt important fer-ho d’una forma sostenible i responsable, per això han introduït unes noves caixes que són 100% compostables.