La Gandula, esmorzars gourmet a domicili

La Gandula, el nou servei d’esmorzars gourmet a domicili del Principat. Un servei totalment innovador i pioner al país.

Per un aniversari, per fer una sorpresa, per felicitar algú estimat, per una reunió… o perquè us ve de gust, La Gandula fa possible l’enviament d’un esmorzar gourmet a domicili amb CityXerpa.

La qualitat, el bon gust i la varietat són els factors que componen La Gandula, juntament amb una presentació immillorable que es pot personalitzar per a cada situació.

La Gandula ofereix sis pacs diferents, que a més podeu personalitzar al vostre gust: un somni per a qualsevol amant de l’esmorzar, que estem segurs que guanyarà adeptes a tot el Principat. Propostes per a tots els gustos: esmorzar salat amb pa acabat de sortir del forn o dolç amb brioixeria variada i feta al moment. I moltes propostes per complementar i de beguda: suc de taronja natural, smoothies 100% naturals… la millor manera de començar el dia amb productes gourmet acabats de fer en un packaging reciclable

A casa o a l’oficina, on vulgueu! Com a sorpresa, per a una reunió d’empresa o per a un dissabte fent el mandrós al llit, s’adapta a totes les situacions i converteix aquest servei en un desig fet realitat. Per fer-ho més emotiu, també teniu la possibilitat d’escollir unes de les targetes de dedicatòria que us proposen per incloure a la capsa personalitzada amb el nom del destinatari.

La Gandula està disponible a través de l’app de CityXerpa de dilluns a dissabte de 9h a 12h amb previsió d’incorporar-hi els diumenges i totes les tardes, per adaptar-se així tant als esmorzars com als berenars. Estigueu atents, properament llançaran nous pacs pensats per a situacions especials, com Sant Jordi, Nadal, casaments, dia de la mare, etc.

Els matins són nostres amb La Gandula.