Incorporem bellesa i benestar a CityXerpa: 3 essencials que no pots deixar córrer

S’apropa l’hivern! Cuidar el nostre cos a vegades pot ser un gran repte durant aquesta estació de l’any ❄️  Per això, és fonamental comptar amb els productes essencials que es convertiran en imprescindibles per a la teva rutina de bellesa i benestar.

Des de fa temps hem estat preparant les tres incorporacions més top d’Andorra perquè la bellesa i el benestar estiguin cada dia més a prop teu. Amb la recent incorporació de RITUALS al catàleg de botigues de l’aplicació de CityXerpa, completem l’exclusiva oferta juntament amb Letique Cosmetics i l’Herbolari Sanct Bernhard.

Rituals

Un clàssic. Els sets de Rituals no passen desapercebuts i per a nosaltres era imprescindible que fossin accessibles. Somies a combinar bellesa i benestar a la llar? Doncs ara ja és una realitat.

Letique Cosmetics

Ens encanten els descobriments sorprenents i aquesta marca podria ser la propera de la teva llista. Creats a partir d’ingredients naturals, els seus productes et portaran la cura eficaç i de qualitat que la teva pell es mereix.

Herbolari Sanct Bernhard

Si ets amant de la cosmètica natural, l’Herbolari Sanct Bernhard és sens dubte la millor opció. Des de remeis naturals, productes d’herboristeria, vitamines, minerals i fins a herbes o cosmètics, trobaràs més de 400 productes a escollir… Tota una revelació.